Skip to content

C-MAP® introduceert NIEUWE Inland Cartografie voor Nederland

Viareggio, Italy – C-MAP®, toonaangevend op het gebied van digitale mariene cartografie en cloudgebaseerde kaarten, heeft vandaag een grote update aangekondigd van het aanbod voor binnenlandse cartografie voor Nederland, met de introductie van nieuwe, zeer gedetailleerde data voor duizenden waterwegen, verbeterde satelliet beelden, verbeterde reliëfweergave en meer.

“We zijn zeer verheugd deze nieuwe update uit te rollen voor onze C-MAP-gebruikers in Nederland, waardoor hun navigatie-ervaring op de binnenwateren aanzienlijk wordt getransformeerd”, aldus Jakob Svensson, C-MAP Product Manager. “Ons productteam is toegewijd aan het verzamelen van nieuwe gegevens en het verbeteren van onze mondiale kaarten. We hebben naar feedback geluisterd en zijn verheugd een nieuwe kaartervaring voor de Nederlandse binnenwateren te introduceren.”

De nieuwe kaartgegevens omvatten gedetailleerde plattegronden van steigers, jachthavens, oeverlijnen en sluizen met ondersteunende informatie, waaronder gedetailleerde afmetingen en VHF-kanalen, toegankelijk met een druk op het INFORMATION-pictogram, en verbeteringen aan satellietbeelden voor REVEAL X, tot een detail van slechts 30 cm .

De gegevens omvatten ook informatie voor 19.000 bruggen met verbeterde geometrie en positionering, details zoals telefoonnummers en VHF-kanalen voor bijna 2.500 bruggen om verbeterde toegankelijkheid en communicatie te garanderen, en de toevoeging van verticale en horizontale afmetingen voor meer dan 6.840 bruggen voor veilige navigatie.

C-Map_InlandCartography_inpage.jpg

Hierboven afgebeeld: oude vs nieuwe satelliet beelden

  • Toevoegingen en updates aan duizenden waterwegen, maar ook aan sluizen
  • Gedetailleerde informatie over brughoogtes, VHF-kanalen en andere belangrijke veiligheidsdetails
  • Verbeterde satellietbeelden tot een resolutie van 30 cm
  • Bijgewerkte presentatie van gekleurd reliëf om de algehele gebruikerservaring te verbeteren
Lock 1 v2.png
Lock 2.png

Tsjerk Hiddesluizen in de nieuwe gedetailleerde weergave. Inclusief de posities van de fenders, sluisdeuren en “INFORMATIE” icoon voor nog meer details en contact gegevens.

Shaded R 1.jpg

Foto hierboven: gekleurde reliefweergave voor de update

Shaded R 2.jpg

Nu – Betere onderscheiding voor ondieper water.

Nu beschikbaar in C-MAP DISCOVER™ en REVEAL™, evenals DISCOVER X- en REVEAL X-kaarten, met Shaded Relief en Satellite Overlay alleen beschikbaar in de REVEAL-productniveaus.

Voor meer informatie over C-MAP en om de laatste data in de live Chart Explorer te bekijken, gaat u naar c-map.com.